Πωλείται πέτρινη νεοκλασική μονοκατοικία με επιπλέον γκαρσονιέρα συνολικής έκτασης 240τμ στο κέντρο του Μεσολογγίου (ΚΩΔ. 8646)

Πωλείται πέτρινη νεοκλασική μονοκατοικία με επιπλέον γκαρσονιέρα συνολικής έκτασης 240τμ στο κέντρο του Μεσολογγίου (ΚΩΔ. 8646)
Μεσολόγγι, Δημοτική Ενότητα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, 30200, Ελλάδα
ΠΩΛΗΣΗ - Γκαρσονιέρες, Μεζονέτα, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
RH-8646-property 240 τ.μ. 2 Υπνοδωμάτια 1 Μπάνιο

Τετραγωνικά: 240

Υπνοδωμάτια: 2

Μπάνιο: 1

Κουζίνα

Μεγάλο σαλόνι

Τραπεζαρία

Η γκρι πόρτα κάτω από το μπαλκόνι είναι η πόρτα της αποθήκης. Η αποθήκη δεν επικοινωνεί εσωτερικά με το υπόλοιπο σπίτι. Η επόμενη πόρτα κάτω από το παράθυρο είναι η πόρτα του σπιτιού. Εσωτερικά υπάρχει σκάλα η οποία οδηγεί επάνω και ακριβώς δίπλα από την σκάλα υπάρχει πόρτα που βγάζει σε μια μικρή αποθήκη η οποία έχει πόρτα που βγάζει πίσω στην αυλή. Η άσπρη πόρτα κάτω από την βεράντα είναι η πόρτα της γκαρσονιέρας. Η γκαρσονιέρα δεν επικοινωνεί εσωτερικά με το σπίτι και έχει πόρτα στο πίσω μέρος η οποία βγάζει στην αυλή. Επίσης γκαρσονιέρα έχει ξεχωριστή παροχή ρεύματος και νερού.

Property Map

Similar Properties

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *