Πωλείται πολυτελής μονοκατοικία σε οικόπεδο 600τμ στο Μεσολόγγι (ΚΩΔ. 7373)

Πωλείται πολυτελής μονοκατοικία σε οικόπεδο 600τμ στο Μεσολόγγι (ΚΩΔ. 7373)
Μεσολόγγι, Δημοτική Ενότητα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, 30200, Ελλάδα
ΠΩΛΗΣΗ - ΒΙΛΑ, Μεζονέτα, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
RH-7373-property 600 τ.μ. 3 Υπνοδωμάτια 4 Μπάνιο

Το σπίτι αποτελείται από 300τμ σε οικόπεδο 600τμ με πισίνα 50μ. Διαθέτει πυλωτή και εξωτερικούς χώρους (κήπους) έμπροσθεν και όπισθεν του σπιτιού.

Αποτελείται από:

Ισόγειο: Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό, τζάκι, κουζίνα και μπάνιο. Είναι στρωμένο με πλακάκι (cotton), με παράθυρα αλουμινίου ασφαλείας.

1ος όροφος: Ο πρώτος όροφος αποτελείται από μεγάλο σαλόνι, καθιστικό με τζάκι το οποίο είναι όλο φτιαγμένο από μάρμαρο Διονύσου, έχει τραπεζαρία, WC και κουζίνα με πάγκο από μαύρο μάρμαρο γρανίτη (original) τελείως αμεταχείριστη με ντουλάπια χειροποίητα (πατίνα). Είναι διαμπερές και στρωμένος όλο ο όροφος με μάρμαρο Διονύσου. Διαθέτει μεγάλες τζαμαρίες με ηλεκτρικά ρολά και μπαλκόνια μεγάλα μπροστά και πίσω στρωμένα και αυτά με Διόνυσο.

2ος όροφος: Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από καθιστικό, τρείς κρεβατοκάμαρες. δύο μπάνια και αποθήκη. Στρωμένο όλο το πάτωμα από ξύλο πρώτης ποιότητας καθώς και οι πόρτες και οι ντουλάπες. Είναι διαμπερές με μεγάλα μπαλκόνια σε κάθε υπνοδωμάτιο με σκέπαστρο από κεραμίδια. Διαθέτει τζαμαρίες με ηλεκτρικά ρολά.

Υποσημείωση: Όλες οι σκάλες του εσωτερικού χώρου που ανεβαίνουν στους ορόφους είναι πρώτης ποιότητας λευκό μάρμαρο.

Property Map

Similar Properties